cs / en

Mobilní hospic Ondrášek

5.10.2018

Vážení obchodní přátelé,
rádi bychom Vás informovali, že v měsíci září se naše firma a všichni její zaměstnanci stali podporovateli mobilního hospice Ondrášek.

Zapojili jsme se. Přidejte se i vy!

Uspořádali jsme dobročinný bleší trh a jeho výtěžek jsme mu věnovali.Proč jsme se do tohoto projektu zapojili? A jaký jsme si v Cronimet Ostrava dali cíl? Vše se dozvíte v dnešním článku, skrze který bychom rádi šířili myšlenku a především podporu pro Mobilní hospic Ondrášek.

Činnost, kterou se zabývají, nás natolik zaujala, že jsme se zaregistrovali do kampaně DARUJEME.CZ. Rádi bychom Vás tímto oslovili s vizí dostat činnost mobilního hospice Ondrášek do širšího povědomí a stát se podporovateli dobré věci v jakékoli podobě. (více na www.mhondrasek.cz)

Pro Ondrášek je důležitá nejen finanční, ale také mediální podpora a s tím spojené šíření povědomí mezi lidmi týkající se tak nepopulárního tématu jako je umírání!

Pojďte společně s námi Ondrášek podpořit, a to:

  • FORMOU FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU

Cronimet se stal garantem výzvy vybrat částku Kč 62 000,--, což je průměrná částka, která pokryje náklady na zdravotní i psychologickou, sociální péči a podporu rodiny pro jednoho dospělého nebo dětského pacienta. Naší výzvy se můžete zúčastnit na webové stránce: www.darujme.cz/vyzva/1200633

  • MEDIÁLNÍ PODPOROU - FORMOU ÚČASTI NA PAPUČOVÉM DNI

8. ŘÍJEN je den, kdy můžeme podpořit mobilní hospic tím, že budeme v práci nosit papuče a fotky umístíme na facebook nebo instagram a tím se bude šířit myšlenka Ondrášku. Bližší informace naleznete na www.papucovyden.cz.

Za tým CRONIMETU Lucie Milatová

foto-ondrasek

 

papučový-den

4